Iná Žilina a Streetball proti rakovine si vás dovoľujem pozvať na CHARITATÍVNY STREETBALLOVÝ ZÁPAS 🏀, ktorý sa uskutoční už túto sobotu (24.09.2022) o 14.00 na ihrisku na ulici Mateja Bela na Hájiku.
⛹️ Súperom Tímu Iná Žilina v zápase, ale najmä partnerom v podpore boja proti rakovine bude tím vedený MMA zápasníkom Ďatelinka Milan, ktorý aj napriek príprave na dôležitý súboj v klietke prijal pozvanie spoločne pomôcť zlepšiť podmienky pacientom onkologických ambulancií FNsP Žilina, ktorým bude venovaný výťažok zo zápasu.
Podporiť boj proti rakovine a prispieť k výťažku zo zápasu bude možné
💚 kúpou TOMBOLOVÉHO lístka v cene 1 € (okrem podpory boja proti rakovine budete tak mať možnosť po skončení zápasu vyhrať zaujímavé ceny)
💛 alebo aktívnou účasťou v zápase, pričom počítať sa bude každý váš bod, pretože za každý dosiahnutý bod venuje @streetball proti rakovine 0,50 € a navyše za každý úspešný dvojbodový kôš (basketbalová trojka) 1 €.
⛹️Do zápasu sa teda bude môcť aktívne zapojiť každý, kto bude mať záujem, jedinou podmienkou účasti je voľba tímu, za ktorý chcete nastúpiť a s tým spojená farba vášho dresu/trička:
– Roman Jantošík Iná Žilina Tím – zelené resp. farebné tričko/dres
– Milan Ďatelinka Tím – biele tričko/dres
⛹️ Zápas sa bude hrať podľa pravidiel streetballu resp. 3×3 basketbalu (https://www.sbpr.sk/Turnaje/Pravidla/), pričom hrací čas bude 4 x 15 min. V prestávkach zápasu sa uskutočnia sprievodné súťaže v streľbe na kôš, pričom súťaží sa budú môcť zúčastniť aj diváci.
👼 Popri zápase budú pripravené aj atrakcie pre deti (skákací hrad, cukrová vata, maľovanie na tvár) a občerstvenie (guláš, pivo, nealko).
Program:
14.00 – 14.20 otvorenie zápasu, privítanie a predstavenie účastníkov
14.20 – 15.50 Roman Jantošík Iná Žilina Tím & Milan Ďatelinka Tím proti rakovine
15.50 – 16.00 odovzdanie výťažku
16.00 – 16.20 žrebovanie TOMBOLY